Sponsors

In herinnering Toos Schouten – van de Wiel

20 juli 2020 22:15

Mika Gabriëls

Gisteravond bereikte ons het droevige bericht dat Toos Schouten is overleden.

Toos… een begrip bij WHV.

Jarenlang, samen met Ad, het gezicht van de kantine en verantwoordelijk voor de ondersteuning bij talloze meerkampdagen en andere activiteiten in onze club.

De verse soep op zondag, zo vanzelfsprekend gemaakt en ook gegeten. De ontelbare snoepzakken, zelf samengesteld en verpakt want dat spaarde weer wat geld uit, en de erwtensoep voor iedereen tijdens de nieuwjaarsreceptie. Ook toen Toos al lang en breed was gestopt met het kantinebeheer ging ze achter de schermen stilletjes door.

Haar intense band met WHV was haar met de paplepel ingegeven door haar vader, mede oprichter van onze prachtige voetbalclub.

Toos, jouw beeld wat jij speciaal voor WHV maakte uit eigen hand, heeft nu nog meer betekenis voor ons gekregen. Ter herinnering aan jou, ter herinnering aan wat je hebt betekend voor WHV.

Lieve Ad, John en Anne, Steffie en Rick, Dennis en Fieke en kleinkinderen: we danken jullie voor de tijd die Toos aan WHV heeft kunnen geven, we danken haar voor de prachtige herinneringen en we wensen jullie veel sterkte om dit verlies te dragen.

Speciale herdenkingsplek bij WHV

Vanaf morgen na 12.00 uur is een speciale herdenkingsplek ingericht onder de overkapping bij de ingang van de kantine bij het beeld wat Toos heeft gemaakt.

We nodigen alle leden van WHV uit om op deze manier Toos een laatste groet te brengen, een herinnering te delen en steun te betuigen aan Ad en de familie.

Wij zullen dit boek op een later tijdstip overhandigen aan Ad en de kinderen.

Vrijdag a.s. zal voor genodigden het leven van Toos worden gevierd. Op woensdagavond 22 juli van 18.00 – 20.00 en op donderdag 23 juli van 14.0 0 – 16.00 uur is er gelegenheid om afscheid van haar te nemen.

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!