Sponsors

Korloo, WHV en TCL samen verder

21 januari 2022 15:00


LOOSBROEK - Korfbalcerenegin Korloo, voetbalvereniging WHV en de nieuwe vereniging Tennisclub Loosbroek (TCL) slaan de handen ineen en gaan samen verder als zogenaamde omnivereniging. De leden van de verenigingen hebben tijdens de bijzondere algemene ledenvergaderingen hun vertrouwen uitgesproken.

Toen duidelijk werd dat er tennis in Loosbroek zou komen, onderzochten WHV, Korloo en TCL welke vorm van samenwerking passend zou zijn. Voor WHV en Korloo was het erg belangrijk om het plan van verdergaande samenwerking eerst met hun leden te bespreken. Tijdens de bijzondere algemene ledenvergadering van zowel korfbalvereniging Korloo als voetbalvereniging WHV, werd overtuigend gestemd voor het voorstel om verder te gaan als omnivereniging. Vanaf het nieuwe seizoen, dat start in september, fuseren de clubs en gaan zij verder als een club.

Elkaar versterken
Eli van Beekveld, voorzitter van voetbalvereniging WHV, vertelt daarover: "Het is mooi om te zien dat niet alleen wij als bestuursleden enthousiast zijn, maar dat ook onze leden het vertrouwen uitspreken en achter het plan voor een omniverening staan. Zo kunnen we samen gaan bouwen aan een mooie toekomst." Marieke de wit, voorzitter van korfbalvereniging Korloo, vult Eli aan: "De komende tijd nemen we de leden van onze verengingen mee in de beslissingen die gaan komen. Het is voor iedereen spannend, maar tegelijkertijd ook leuk om na te denken over de toekomst van deze samenwerking."

Herinrichting sportpark
De omnivereniging krijgt in 2022 verder vorm, maar het nieuwe jaar zal ook in het teken staan van voorbereidingen voor de aanpassingen aan het sportpark. Van Beekveld: "De veranderingen aan het sprotpark gaan zorgen voor meer betrokkenheid bij de sporters ondeling. Dat past goed bij het krakter van ons dorp." 
"Door de aanpassingen aan het sportpark, kan tennis in Loosbroek nu ook ehct van de grond kome", besluit Gertjan van HEck, voorzitter van TCL, enthousiast. "We hebben heel veel zin in wat komen gaat; straks kunnen we eindelijk die baan op!"

De ideeën en dromen zijn groots. Het sportpark van Loosbroek moet een plek worden waar vanuit beweging ontmoeting wordt gecreëerd. Eli voegt toe: "We zijn heel erg geïnteresseerd in clubs en mensen die aan willen sluiten met ideeën of vanuit andere sporten. Kom in beweging en doe met ons mee!"

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!