WHV 4 wint ook laatste wedstrijd voor de winterstop

Datum

20 december 2015 10:00

Accommodatie

Onbekend

Bijna daags voor kerst stond op een zachte decemberzondag de inhaalwedstrijd tegen Avanti in Schijndel op het wedstrijdaffiche. De grasmat lag er prima bij voor de laatste wedstrijd voor de winterstop en de WHV 4-selectie was weer nagenoeg compleet. We begonnen in de volgende opstelling: Rob - Robby, John S, Gilian, Mike - Bart H, Ron, Martijn v P, Frank - Twan en Willie.

WHV 4 nam direct de wedstrijd in handen, al deden de Schijndelse gastheren aardig mee zonder echt gevaarlijk te worden. Na ruim 10 minuten werd Willie diep gestuurd door Ron en scoorde hij met een streep in de korte hoek. Nog binnen het half uur verdubbelde hij de voorsprong door na een corner knap weg te draaien bij zijn directe tegenstander. Zijn schot in de verre hoek was de verdediger op de doellijn te machtig. Met een 0-2 voorsprong ging WHV 4 de rust in.

In de tweede helft bleven de gasten de bovenliggende partij, maar maakte Avanti toch de aansluitingstreffer na te gemakzuchtig verdedigen van onze kant. Enige tijd later kreeg het thuisteam in korte tijd twee gele kaarten na overtredingen op Edwin en Twan. Deze power play zoals ze dat bij ijshockey noemen, werd goed benut door WHV 4. Eerst scoorde Twan met een kopbal en een minuut later Martijn Pittens toen hij alleen op de keeper afging. Het slotakkoord was voor Twan die zijn rentree na een schorsing opluisterde met een tweede treffer. Een schot vanaf de zestien van Martijn van Pinxteren verwerkte de Schijndelse keeper onvoldoende en onze spits hoefde vervolgens de bal maar binnen te lopen.

WHV 4 kan met een tweede plaats gaan genieten van de winterstop. Over ongeveer twee maanden, namelijk de zondag na carnaval, staat pas de volgende wedstrijd gepland, thuis tegen EVVC. In Vinkel speelden we toen jammerlijk gelijk met 2-2.

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!