Mannen zondag, 4, 6e klasse 48

8 november 2015 10:30

Scheidsrechter

Ad Schouten

Op deze warme herfstdag stond de wedstrijd tegen HVCH op het affiche. We startten met een 4-4-2-opstelling met de volgende namen: Rob - Arjan, Edwin, Bart S, Mike - Bart H, Ron, John L, Frank - Willie en Sieg. Noemenswaardig daarbij is dat onze voorhoede sinds eind september geen bal meer aangeraakt had en Edwin zijn eerste minuten voor WHV 4 dit seizoen maakte.

HVCH begon voortvarend aan de wedstrijd. Het eerste kwartier liepen we achter de feiten aan en hadden zelf nauwelijks balbezit.  In de loop van de eerste helft kreeg WHV 4 wat meer grip op het spel en creëerden we ook enkele kansen. De grootste kans was echter voor de gasten maar deze werd vakkundig door Mike en Rob van de lijn gehaald. Dat leverde wel paar blauwe plekken op want zo'n doelpaal geeft niet mee. Daardoor haalden we de thee met een 0-0 stand.

Vanaf de aftrap in de tweede helft kwamen we op voorsprong. Via een aanval van de compleet nieuwe linkerflank trok Twan naar binnen en schoot knap raak. Niet veel later verdubbelde Willie de score door een penalty resoluut in de kruising te schieten. Nog binnen het kwartier na rust besliste Twan de wedstrijd na een assist van Ron: 3-0. Twan completeerde zijn hattrick door een intikker op aangeven van John Schouten. Uiteindelijk redde HVCH de eer door een schot vanaf de zestien. Tijdens de tweede helft lag het spel nog geruime tijd stil doordat een speler van de gasten per brancard het veld moest verlaten.

Opnieuw zette WHV 4 een thuiswedstrijd om in een overwinning. Al had de wedstrijd twee compleet verschillende gezichten. Komende zondag staat de uitwedstrijd tegen rode lantaarndrager Prinses Irene op het programma. Eens kijken of we dan de eerste uitwedstrijd kunnen winnen. Maar we zijn gewaarschuwd want koploper FC Uden speelde deze speelronde gelijk tegen het team uit Nistelrode.