...

20 augustus 2020 20:00

Scheidsrechter

C. Kézér

De 2e wedstrijd van WHV tegen Mosa is na 90 mintuten afgesloten met een eindstand van 2 – 2. WHV begon de 1e helft fanatiek en zette de tegenstander met goed spel vast op eigen helft.

Al vlug kreeg WHV enkele goede kansen maar men moest tot de 22e minuut wachten totdat Yorrick vd Rakt met een rake kopbal de 1 – 0 scoorde voor WHV. Na dit doelpunt kreeg WHV nog meer kansen om de score verder uit te bouwen maar helaas werden de goede kansen niet benut. Achterin had WHV alles onder controle en leek er geen vuiltje aan de lucht totdat in de 37e minuut een bal ongelukkig werd geraakt door een verdediger van WHV en de bal kansloos voor keeper Glenn Bosch in de goal verdween 1 – 1 . Na rust werd er veel gewisseld wat het spel niet altijd ten goede kwam. Mosa kwam in de 67e minuut door een schitterend afstandsschot van Roy Koenders wat onhoudbaar in de rechterbovenhoek verdween 1 – 2. WHV had dit niet verdient en men ging weer vol op de aanval en in de 73e minuut was het een mooie pass van Marco Lunenburg die broer Roel Lunenburg in staat stelde om de verdiende eindstand 2 – 2 op het scorebord bracht. Al met al een nuttige oefenwedstrijd voor WHV met vele nieuwe gezichten in de selectie.