5e klasse E

27 september 2020 14:30

Scheidsrechter

L. Koelman

Na een lange voorbereiding stond vandaag voor WHV de 1e competitiewedstrijd uit bij FC Uden op het programma. Op het oude kunstgrasveld begon WHV redelijk aan de wedstrijd en had in de eerste 30 minuten het betere van het spel, zonder daarbij veel kansen te creeren. Het vizier stond deze middag nog niet op scherp. Yorick vd Rakt en Thijs Lunenburg probeerde het wel met schoten maar gevaarlijk werd het niet. In het laatste deel van de 1e helft kwam Fc Uden beter in de wedstrijd en kreeg enkele goede kansen maar gelukkig voor WHV wist Teun van Mil de bal net voor de doellijn weg te werken 0 – 0 ruststand. Na rust golfde het spel meer op en neer en beide ploegen kregen kansen op een voorsprong. Duidelijk werd wel wie scoorde werd winnaar van de wedstrijd. Helaas voor WHV was het dit keer Fc Uden wat de winnaar werd. In de 81e minuut was het de spits van Fc Uden die matig verdedigen van WHV afstrafte en de 1 – 0 scoorde. Hierna probeerde WHV het nog wel maar helaas ging een afstandsschot van Teun van Mil rakelings langs de kruising naast. Een nederlaag die WHV gezien het spelbeeld niet had verdiend maar daar had Fc Uden geen boodschap aan.