5e klasse E

11 oktober 2020 14:30

Scheidsrechter

M. Janssen

Het zit WHV in deze coronatijd niet mee. Ook de 3e competitiewedstrijd werd niet gewonnen. In Loosbroek was Fiducia te sterk voor WHV.  In de 1e helft was het WHV wat het beste van het spel had en diverse goede kansen kreeg. Met name Roel Lunenburg en Yorrick vd Rakt waren een paar keer dichtbij een voorsprong voor WHV maar het geluk ontbrak om tot scoren te komen. Fiducia loerde op de counter en in de 31e minuut scoorde de gasten uit de Rips wel de 0 – 1. Een ingooi aan de linkerkant van het veld leidde tot een goede kans en met een geweldig schot scoorde Fiducia de 0 – 1. Onhoudbaar voor de keeper van WHV. Hierna probeerde WHV nog voor rust op gelijke hoogte te komen maar oa een vrije trap van Teun van Mil werd door de keeper van Fiducia uit het doel gehouden. Na rust waren we amper bezig toen de linksbuiten van Fiducia probeerde een bal voor te geven, welke hij totaal verkeerd raakte maar helaas verdween deze bal wederom kansloos voor de keeper van WHV in hete doel 0 – 2. WHV zit in de hoek waar de klappen vallen en na dit doelpunt verdween het vertrouwen uit de ploeg. Men probeerde nog wel in de wedstrijd te komen maar echt uitgespeelde kansen kreeg men niet. Toen Fiducia in de 69e minuut ook nog een penalty kreeg en de 0 – 3 scoorde was de wedstrijd beslist. WHV knokte nog door voor de eretreffer maar ook deze was niet gegund voor WHV als was Thijs Lunenburg erg nog dichtbij, maar helaas ook dit keer geen geluk. Hopelijk gaat het de komende week beter lopen want deze start is nu niet echt goed te nomen.