5e klasse E

4 oktober 2020 14:30

Scheidsrechter

R.J.B.A. Benders

Ook in de 2e uitwedstrijd van dit seizoen in en tegen Odiliapeel is WHV ongelukkig tegen een 1 – 0 nederlaag opgelopen. In een wedstrijd met 2 verschillende gezichten trok WHV helaas weer aan het kortste eind. In de 1e helft was het Odiliapeel wat het beste van het spel had met enkele goede kansen, maar gelukkig voor WHV bleef het tot aan de rust 0 – 0. Na rust een beter voetballend WHV wat Odiliapeel het moeilijk maakte en daar bij diverse goede uitgespeelde kansen kreeg, maar het geluk was niet aan de zijde van WHV. Met name Thijs en Roel Lunenburg hadden goede kansen om te score voor WHV te openen maar het was de keeper van Odiliapeel die telkens keurig redde. Ook een goede vrije trap van Teun van Mil trof geen doel. Net toen iedereen dacht dat het 0 – 0 zou blijven was het in de 88e minuut een scrimmage voor het doel van WHV en het was een speler van Odiliapeel die de bal in het doel van WHV schoot 1 – 0 voor Odiliapeel. WHV probeerde het nog wel maar het mocht niet meer baten. Eindstand 1 – 0 voor Odiliapeel. Gezien het spelbeeld over de gehele wedstrijd had WHV een punt verdient maar helaas ging het weer in de slotfase mis. Hopelijk kan WHV zich volgende herstellen. Gezien het vertoonde spel in de 2e helft komt het zeker goed voor de mannen van Bas van Engelen.