...

20 september 2020 13:30

Scheidsrechter

Kézer

De laatste oefenwedstrijd voor de start van de competitie geeft WHV niet veel vertrouwen. In een doelpuntrijke wedstrijd waren de bezoekers uiteindelijk het meest succesvol. De eerste helft golfde het spel op en neer en kwam WHV al vroeg op voorsprong. Een uittrap van Glenn Bosch belandde via Yorick van de Rakt bij Thijs Lunenburg die vanaf ongeveer 20 meter de bal in het doel schoof. Niet veel later kwam Irene al weer op gelijke hoogte 1-1. Hierna stuurde Tim Buunen met een pass van achteruit Yorick van de Rakt diep en die rondde goed af in de verre hoek 2-1. Zoals eerder gebeurde was dat nu weer het geval en maakte de Gemondenaren al weer snel gelijk. Uit een corner die via Thijs Lunenburg terug bij Teun van Mill belandde volgde prachtig de 3-2. Van Mil krulde de bal in de verre hoek. Ook hierna wederom Irene met het antwoord naar 3-3 en zelfs 3-4. De tweede helft was voor Irene en zij bouwden de overwinning uit naar 3-6 waarbij er zelfs nog een penalty gestopt werd door Glenn Bosch.