WHV 4 stelt teleur tegen Prinses Irene: 0-0

0 - 0

WHV 4 (zon)

Mannen zondag, 4, 6e klasse 48

15 november 2015 10:00

Op een zondag dat menig wedstrijd afgelast werd, ging Prinses Irene 8 - WHV 4 wel door. Het veld in Nistelrode was goed bespeelbaar, al maakte de sterke wind het ons niet makkelijk. We begonnen in de volgende opstelling: Rob - Robby, John S, Bart S, Mike - Bart H, Ron, Martijn, Frank - Twan en Willie.

WHV 4 begon voortvarend aan de wedstrijd. De gastheren uit Nistelrode werden teruggedrongen op eigen helft en kwamen maar zelden in de buurt van het doel van Rob. Uit het speloverwicht ontstonden er verschillende kansen, maar de keeper van Prinses Irene hield zijn doel schoon.

Na rust begon Prinses Irene steeds meer in een punt te geloven, ze verdedigden stevig en gingen soms zelfs over de schreef. We kregen nog wel enkele goede mogelijkheden, maar die werden niet verzilverd. Iets voor tijd kon Twan zich niet meer beheersen en ging door op een verdediger van Prinses Irene. Die op zijn beurt Twan ook natrapte. Beide spelers konden met rood vertrekken. In het restant van de wedstrijd kreeg het thuisspelende team nog een grote kans, maar die werd uitstekend gestopt door Rob.

De wedstrijd resulteerde in een teleurstellend 0-0 gelijkspel tegen de nummer laatst van de competitie. Opnieuw een remise in een uitwedstrijd. Toch zijn er enkele lichtpuntjes te benoemen. We zijn nog altijd ongeslagen, voor het eerst de nul in verdedigende zin en Martijn Pittens maakte zijn rentree na meer dan een jaar afwezigheid. Volgende week weer een uitwedstrijd, in Nuland tegen een directe concurrent, een echte zes puntenwedstrijd!