LOOSBROEK
tel. 0413-229644

WHV 1 verliest weer

Het zit WHV niet mee in de competitie. Wederom was WHV niet kansloos, maar ook deze keer gingen de gasten (MVC) met de punten naar huis.

WHV begon goed aan de wedstrijd en was de bovenliggende partij. WHV drukte MVC op eigen helft en was gevaarlijk door fouten in de achterhoede bij MVC. In de 22e minuut was het WHV wat de leiding nam. Een goede pass van Marco Lunenburg werd op waarde geschat door Yorik vd Rakt die de 1 – 0 maakte voor WHV.

Iedereen dacht dat WHV ging rusten met een 1 – 0 voorsprong omdat het geen kansen weg gaf. MVC kwam toch gelukkig op 1 – 1 in de 43e minuut. WHV verwerkte de bal niet goed weg waardoor MVC kon scoren.

Na rust kwam WHV niet echt meer aan voetballen toe en was het vooral tegenhouden. MVC kwam ook niet echt tot uitgespeelde kansen. In de 89é minuut ging het toch nog fout bij WHV. Een vrije trap van MVC werd in het doel gekopt bij WHV. 1 – 2 voor MVC. WHV probeerde het nog wel maar kwam tijd en kracht te kort om deze achterstand nog weg te werken.

Op basis van het vertoonde spel had WHV een punt verdient, maar ging het toch nog fout in de laatste minuut. Volgende week mag het op bezoek bij Odiliapeel en het is te hopen dat de bal een keer goed valt voor WHV.