5435XJ
SINT AGATHA
tel. 0485-321315

WHV speelt jammerlijk gelijk.

WHV is in de verre uitwedstrijd tegen VCA uit Sint Agatha tegen een gelijkspel aangelopen. In een wedstrijd met 2 verschillende helften werd het na 90 minuten 1 – 1.

In de eerste helft was WHV heer en meester en werd tegenstander VCA vast gezet op eigen helft. VCA kwam hierdoor de gehele eerste helft niet over de middenlijn. WHV kreeg een aantal mogelijkheden met de grootste kans in de eerste helft voor Bas Kanters. Bas Kanters werd door Daan van Bladel vrij gespeeld voor de goal maar faalde helaas. Het duurde echter tot de 39e minuut voordat de goal wel viel voor WHV.

Een goede aanval van WHV werd op links keurig afgerond door een bekeken schot van Roel Lunenburg. 0 – 1 voor WHV en dit was ook meteen de ruststand. Gezien het spelbeeld een verdiende voorsprong.

Na rust veranderde het spelbeeld. VCA ging meer druk zetten en WHV kwam er hierdoor zelf niet meer uit. VCA kreeg alleen weinig kansen om te scoren. Luuk van Grinsven bracht echter wel net na rust knap redding, waardoor de voorsprong voor WHV werd behouden. WHV verdedigde de voorsprong en kreeg in de tegenaanval nog een aantal mogelijkheden. WHV hield knap stand tot de 81e minuut. VCA scoorde uit een voorzet en maakte hierdoor 1 – 1. Gezien de tweede helft was het wel verdient voor VCA, maar WHV had het in de eerste helft moeten afmaken.

Uiteindelijk werd het 1 – 1 waarbij WHV een punt mee naar Loosbroek nam. Volgende week wacht de thuiswedstrijd tegen middenmoter Elsendorp.