Datum

13 maart 2016 12:00

Accommodatie

Onbekend

In Dinther stond voor WHV 4 de burenruzie met Avesteyn op het programma. In tegenstelling tot de wedstrijd tegen Nuland konden we nu maar beschikken over anderhalve wissel. We begonnen in deze opstelling: Rob - Gilian, Edwin, John S, Bart v S - Bart H, John L, Martijn v P, Mike - Twan en Willie.

In een wedstrijd die nooit een wedstrijd werd, namen we direct het initiatief. Met de rust hadden we zeker al op een 0-3 voorsprong moeten staan, maar onze voorhoede schoot niet met scherp. Avesteyn kon enkel de aanval zoeken, indien we hen door slordigheden de gelegenheid boden. Halverwege de eerste helft schoot Willie ons toch op voorsprong. Martijn speelde hem overduidelijk in buitenspelpositie aan, maar de scheidsrechter keurde de treffer goed.

Na rust eenzelfde spelbeeld met enkel kansen voor de gasten uit Loosbroek. Nadat verschillende kansen niet benut werden, scoorde John L twee keer uit een corner van Martijn Pittens, de eerste keer met een kopballetje en niet veel later van dichtbij met zijn chocoladebeen. Het slotakkoord was voor Willie, die op aangeven van Twan de 0-4 kon aantekenen.

Een meer dan terechte overwinning tegen de directe concurrent voor de tweede plek. Met wat meer scherpte voor de goal had de score veel hoger uit kunnen vallen. Volgende week staat de thuiswedstrijd tegen Avanti gepland.

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!