5472PH
LOOSBROEK
tel. 0413-229644

WHV pakt punt tegen Elsendorp.

In een wedstrijd met 2 gezichten, welke bepaald werd door de harde wind, heeft WHV een punt gepakt.

Tegen het altijd lastige Elsendorp begon WHV met de wind in de rug aan een goede eerste helft. Dit resulteerde in de 4e minuut al tot een doelpunt, waarvoor de paal al werd geraakt door WHV.
Een vrije trap werd door Teun van Mil snoeihard ingeschoten en liet de keeper kansloos, 1 – 0 voor WHV. Elsendorp probeerde terug te komen, maar dat ging lastig door de tegenwind.

WHV verdedigde goed en loerde op de counter. De beste kansen waren ook voor WHV, maar de supporters moesten wachten tot de 27e minuut tot de tweede goal. Toen was het Gino Bosch die vanuit een ingooi met een geweldig schot de 2 – 0 scoorde. De bal verdween onhoudbaar via de tweede paal in het doel.

Een ongekende start voor WHV, dat het dit seizoen moeilijk heeft in de 5e klasse. Voor rust waren er nog wel een paar kansen aan beide zijden maar de ruststand was 2 – 0.

Na rust een ander spelbeeld. Met de wind in de rug zette Elsendorp WHV vast op eigen helft en kwam WHV amper nog aan voetballen en aanvallen toe.

Elsendorp was de bovenliggende partij en het was wachten op de aansluitingstreffer en die kwam in de 54e minuut. Elsendorp maakte de aansluitingstreffer 2 – 1. Elsendorp rook daarna zijn kans en vergrote de druk op WHV.

WHV probeerde er wel uit te komen en eenmaal was men dicht bij de 3 – 1, maar de treffer van Roel Lunenburg werd helaas wegens buitenspel afgekeurd.

In de 73e minuut moest Roy vd Wielen na een luchtduel met een hoofdwond de wedstrijd staken en Elsendorp profiteerde van zijn afwezigheid door in de 79e minuut de 2 – 2 te scoren.

Hierna was het nog ruim 10 minuten billenknijpen voor de ploeg van Bas van Engelen, maar gelukkig kreeg WHV loon naar werken. 2 – 2 was de verdiende eindstand.

Gezien het vertoonde spel een terechte puntendeling en mede door dit resultaat steeg WHV een plaatsje op de ranglijst. Volgende wedstrijd is donderdag over een week tegen het verassende VCO.