Dorpsstraat 15
5472PH
LOOSBROEK
tel. 0413-229644

Het is WHV weer niet gelukt om punten te pakken in de 5e klasse E. In de allerlaatste minuut maakte Astrantia de winnende goal.

WHV begon de wedstrijd goed en kreeg al snel met Yorick van de Rakt een grote kans. Al was het daarna snel ongelukkig door een eigen goal van Teun van Mil. 0-1 voor Astrantia. WHV probeerde de achterstand snel recht te trekken en kreeg een aantal mogelijkheden hierop. Teun van Mil was het dichtstbij met een schot op de lat. In de tegenaanval scoorde alleen Astrantia de 0-2 en dit was ook de ruststand.

WHV ging de tweede helft een soort van alles of niets spelen. Dit resulteerde ook de tweede helft in een aantal goede kansen. Yorick van de Rakt maakte 1-2 in de 60ste minuut. Hierdoor kreeg WHV vertrouwen en ging het opzoek naar de gelijkmaker. De ballen werden vanuit achteren naar voren gepompt in de hoop dat deze goed zou vallen. Uiteindelijk was het uit een rake vrije trap van Teun van Mil 5 minuten voor tijd, die de gelijkmaker veroorzaakte. Het harde werken van WHV leek hierdoor beloont en kon tevreden zijn na de 2-0 achterstand. Alleen in de allerlaatste minuut maakte Astrantia uit een corner de 2-3. De teleurstelling was groot na weer een ongelukkig verlies.

Volgende week speelt WHV uit tegen MVC uit de Mortel.