Dorpsstraat 15
5472PH
LOOSBROEK
tel. 0413-229644

Vooraf was dit voor FC Uden een belangrijke wedstrijd, omdat zei nog mee doen om de laatste plek in de nacompetitie naar de 4e klasse. Het doelsaldo speelt hier namelijk ook nog een rol in.

FC Uden begon de wedstrijd gretig en zette hoog druk op de helft van WHV. WHV kwam er hierdoor niet uit, waardoor het spel op de helft van WHV plaats vond. In de 9de minuut was het al raak voor FC Uden na een goed uitgespeelde aanval. FC Uden wilde direct op zoek naar de tweede goal, alleen liep tegen een counter van WHV aan. Bas Kanters wist Thijs Lunenburg te vinden, die niet faalde voor de goal. 1-1 was de stand na twintig minuten voetballen. Hierna waren er weinig kansen aan beide kanten, totdat vlak voor rust FC Uden uit een counter de 1-2 scoorde. Hierna was WHV het even kwijt en kon FC Uden voor rust nog twee keer gemakkelijk scoren. Hierdoor was de ruststand 1-4.

Ook direct uit de aftrap van de tweede helft scoorde FC Uden de 1-5. Hierdoor leek FC Uden het gewenste resultaat te kunnen gaan halen. Alleen bleef het na de vijfde goal rustig en creëerde FC Uden weinig kansen. Uiteindelijk maakte Simon Dankers de ere treffer voor WHV. De 2-5 op het scorebord betekende ook zijn eerste treffer voor WHV.

Volgende week maandag, op tweede pinksterdag, wacht de laatste wedstrijd van het seizoen uit in Beers tegen HBV. HBV zal volgende week officieel kampioen worden omdat het op doelsaldo niet meer ingehaald kan worden.