62'
71'
77'

31 oktober 2015 14:30

Zaterdag middag half 3 stond de vriendschappelijke wedstrijd WHV B1 – Avanti B3 op het programma de spelers van WHV hadden er veel vertrouwen in omdat Avanti nogal wat competities lager speelde. De wedstrijd begon gespannen van beide kanten er waren weinig kansen in de eerste 20 minuten. Toen WHV rond de 20ste minuut de 1-0 erin schoot ging het snel Avanti was het helemaal kwijt en stond met de rug tegen de muur. De wedstrijd was helemaal los. Al snel volgden de 2 en 3-0. Avanti herpakte zich en wist het 10 min lang 3-0 te houden maar de 4-0 kon niet uitblijven. WHV wist er voor rust nog 3 in te schieten en dus gingen de twee teams met een 6-0 tussenstand de rust in. WHV kwam sterk uit de start blokken, Avanti zag het niet meer zitten. Kans na kans volgden maar de 7-0 kwam er maar niet. In de 55 min kwam die verlossende 7-0 er dan en kon WHV weer door met scoren. Al snel werd het 8-0 en 9-0 en Avanti zag de dubbelen cijfers aankomen. Na de 10-0 had Avanti weer hoop omdat het scorebord een gelijkspel aan gaf. Avanti gooide het vol op de aanval maar het mocht niet baten. Uiteindelijk maakte WHV er nog twee en eindigde de wedstrijd in 12-0. WHV keek tevreden terug op de wedstrijd omdat het de eerste keer was dat WHV de nul hield en werd er dus een afspraak gemaakt dat dat ook op de topscoorderslijst kwam te staan. WHV heeft dus een makkelijke middag gehad en een mooie overwinning.