Wedstrijdverslag WHV J011-1 – Nooit Gedacht J011-2

Onder 11, JO11-1, Groep 3 023

10 september 2016 9:30

Zaterdag 18-09-2016 een stralende dag en meteen ook begin van het voetbalseizoen.

De jongens (geen meiden in het team dit jaar) hebben er zin in. Een paar nieuwe gezichten en nieuwe trainer erbij.

De wedstrijd kan beginnen. Meteen komt er een aanval op de goal van Nooit Gedacht en al vrij vroeg in de wedstrijd is het 1-0 voor WHV. Het gaat op en neer. Nooit Gedacht krijgt een corner. De bal blijft hangen en met een lob over de keeper wordt het 1-1. WHV laat het er niet bij zitten. Met goed samenspel en mooie treffers wordt het 5-1 voor WHV. In de rust wordt er flink water gedronken. De toeschouwers hebben het ook warm langs de kant.

Na de rust zet WHV het goede spel voort. Eerst nog een pegel op de lat maar uiteindelijk via verdediger van Nooit Gedacht wordt het 6-1. Nooit Gedacht probeert het wel. Keeper WHV heeft een hele mooie redding en ook aan de andere kant weet de keeper er een paar uit te houden. Door het warme weer kan het tempo niet worden volgehouden. Toch gaan er nog twee in voor WHV en als het eindsignaal klinkt staat de stand op 8-1.

Een mooie overwinning en een goede start van het seizoen.