Datum

17 september 2016 10:00

Accommodatie

Onbekend

vandaag moeten we weer tegen hvch. er is wel wat spanning bij de jongens. omdat we vorig jaar hier de kansen hebben laten liggen op het kampioenschap. maar gelukkig is daar bij het begin van de wedstrijd niet veel meer van te merken. na 6 minuten word het eerste doelpunt gemaakt door whv. snel volgen er meer en is hvch kansloos. met de rust is het 9-0 voor whv. ook na de rust word het ene na het andere doelpunt gemaakt. maar gelukkig krijgt hvch ook nog een kans om een doelpunt te maken en eindigt de wedstrijd met een stand van 22-1 voor whv. super gewerkt jongens.

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!