Onder 11 zaterdag, JO11-1, 2e klasse 204

8 oktober 2016 9:30

Wedstrijdverslag 8 okt jl
Afgelopen zaterdag hadden we een uitwedstrijd tegen DVG Liempde E1
Met heel veel zin van start maar helaas het 1e tegendoelpunt viel al snel. Maar we hielden er tempo in en kwamen snel terug me de gelijkmaker. De 1e helft was de bal meer voor de dvg-ers waardoor we met een 4-2 achterstand de rust in gingen. Na peptalk van onze trainer gingen we met goede moed en aanpak weer van start. We gingen goed aan het overspelen wat al snel betekende dat we een goal scoorde. Dit hielden we goed vol en uiteindelijk was de eindstand 7-5. Jammer dat we niet gewonnen hadden maar wel veel geleerd voor de volgende keer en het was gewoon een leuke?? wedstrijd. Groetjes Koen