Onder 11 zaterdag, JO11-1, 2e klasse 204

12 november 2016 10:00

Accommodatie

Onbekend

Om 10 uur hadden we de aftrap gedaan ondanks dat het toch maar koud was.
We stonden snel met 1-0 voor, het was een mooie combinatie van onze spelers. Daarna schoten we nog enkele keren op het doel maar deze gingen er niet allemaal in want er stond een goede keeper bij hun in de doel.
Na het goede overspel stonden we met de rust met 4-0 voor dat was niet slecht. Tijdens de rust hebben we van keeper gewisseld want die had het erg koud gehad de eerste helft omdat hij weinig ballen op goal gehad heeft.
Na de rust gingen we met frisse moed weer door maar we konden niet voorkomen dat er een tegen doelpunt viel 5-1 en hadden de moed weer verzameld en we scoorden de 6-1 en dat wat tevens de eindstand.