Onder 11 zaterdag, JO11-1, 2e klasse 204

Datum

26 november 2016 9:30

Accommodatie

Onbekend

We moeten naar WEC die staan bovenaan. Dus het zou wel eens moeilijk kunnen worden.We begonnen heel goed we waren even goed als WEC. Voor de rust hadden we goede kansen maar de keeper van WEC hield er alles uit. Met de rust was de stand 0-0 .
De tweede helft allebei goede kansen. Uit een hoekschop ketste de bal via paal en been over de doellijn dus 1-0. Daarna werden wij eventjes wat minder en toen werd het 2-0. Toen gingen we met z'n alle voetballen en hard werken daardoor maakte we 2-1. Door alle inzet bleef de 2-2 uit maar dit was eigenlijk wel verdiend. Het hele team had goed zijn best gedaan.

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!