4 - 5

Schijndel/DE WIT JO11-4

Onder 11 zaterdag, JO11-1, 2e klasse 204

3 december 2016 10:00

Schijndel en WHV gaan in de eerste minuten redelijk gelijk op, maar WHV heeft het moeilijk. Gert heeft al een paar pogingen van Schijndel tegen weten te houden en Mees laat goed verdedigingswerk zien.
De eerste van Schijndel zit, 0-1 en al snel is het ook al 0-2. Een hoekschop voor Schijndel wordt goed benut, 0-3. WHV komt maar moeilijk door de sterke verdediging van Schijndel, maar het lukt! De stand is nu 1-3 door Tycho!
Wederom een prachtige actie van Tycho, 2-3!
Eerste helft zit erop! Knap teruggewerkt jongens!

Tweede helft is begonnen! WHV begint sterk en het 3-3!! Schijndel krijgt een mooie kans, maar mist. WHV speelt sterk in deze 2e helft en krijgt een paar mooie kansen door mooi samenspel. Hierdoor wordt het 4-3. Schijndel pakt echter snel terug en het is 4-4.
Een erg mooie actie van Schijndel zorgt voor 4-5. WHV krijgt zn kansen wel en hebben vaak balbezit. Schijndel schiet op doel, maar Gert houdt m prima uit het doel. Een hoekschop voor Schijndel wordt niet benut, de bal komt tegen de lat.
In korte tijd 3 hoekschoppen voor Schijndel, maar WHV laat zich niet aan de kant zetten. Ze krijgen nog een paar kansen, maar het lukt ze niet om een doelpunt te zetten.

WHV voelt dat de tijd gaat dringen en wordt haastig. Ze schieten nog een paar keer op doel, maar het eindsignaal klinkt met een stand voor 4-5 voor Schijndel.