DVG JO11-3

Onder 11 zaterdag, JO11-1, 2e klasse 204

15 april 2017 10:00

WHV- DVG 15-4-2017

De wedstrijd ging super alleen de eerste helft ging het echt perfect en hadden we 4 doelpunten gescoord binnen de eerste 25 minuten maar de tweede helft gingen we verzwakken en gingen er twee doelpunten bij ons er in plaats van bij hun. Toen werden we weer wakker en ging het opeens super goed en scoorde we 3 doelpunten er bij.  We waren super blij dat we toch nog zouden winnen en gingen er voor dus we gingen strijden voor de winst.  De scheidsrechter blies de wedstrijd af en we hadden we gewonnen met 7-2 .Daarnagingen we penalty’s nemen en handjes geven en douchen.