Onder 11 zaterdag, JO11-1, 2e klasse 204

18 februari 2017 9:15

Accommodatie

Onbekend

Zaterdag, 18 februari 2017

De wedstrijd was vroeg, maar we haden er wel zin in. Om 9:15 uur starte de wedstrijd in Beek en Donk tegen Sparta 25. In de eerste helft gingen we goed van start. Wij hadden 3 goede kansen, maar dier gingen er niet in.

In de tweede helft scoorden we 1-0, maar Sparta kwam terug.Uit een hoekschop maakten zij er 1-1 van. Sparta kreeg nogeen hoekschop en ook daar kwam ook een doelpunt, 1-2. Wij gaven niet op. We bleven door voetballen en daar kwam een doelpunt 2-2. Maar het werd toch weer 2-3. En dat was ook het einde van de wedstrijd.  Jammer, we hebben goed ons best gedaan.