Gelukkige overwinning WHV 2 bij seizoensopening in Heesch

Mannen zondag, 2, 4e klasse L

6 september 2015 13:00

Davy van de Ven – Floris Bosch (Daan van der Wielen/63), Adriaan van der Doelen, Harm Roefs, Bart Langenhuizen – Per van Niftrik, Ivar Roefs (Ferens Bongers/79), Rick Dekkers, Luuk Vermeltvoort (Cor Lunenburg/46) – Rick van de Ven (Jeffrey Huyden/63), Bram van Mil (Royd van Menzel/46)

Vorm is tijdelijk, klasse is voor altijd. Kijkt u naar de namen hierboven. Nieuwe gezichten, veel jeugdig elan in ons tweede elftal en een aantal ervaren rotten, van wie sommigen met verband aan elkaar getapet worden om op zondagmiddag controle over de bal, souplesse en tactisch vernuft te acteren. We zijn weer begonnen.

20 competitiewedstrijden op het programma dit seizoen. De eerste vindt plaats op veld 3 van Sportpark De Braaken tegen het zesde elftal van de Heesche Voetbalclub Heesch.

De wedstrijd lijkt vanaf minuut 1 af te stevenen op 0-0. HVCH 6 krijgt na ruim een uur spelen de enige echte kans van de wedstrijd, maar de rechtermiddenvelder schiet oog in oog met Davy hoog over. Aanvallend worden we nauwelijks gevaarlijk, totdat in de 75e minuut een verdediger van HVCH 6 een corner van Royd (foto) onfortuinlijk op het hoofd krijgt en de bal achter zijn eigen doelman in het doel ziet belanden: 0-1. HVCH 6 komt met een klein slotoffensief, maar creëert geen kansen meer en daarom laten we de eerste overwinning van het seizoen optekenen.

En zo maken we een vliegende start! Graag maken we van de gelegenheid gebruik om alle andere elftallen van WHV een succesvolle competitie te wensen.