WHV 2 blijft ongeslagen na doelpuntloos gelijkspel bij koploper Vorstenbossche Boys 3

Vorstenbossche Boys 3 (zon)

0 - 0

WHV 2 (zon)

(n b)
28'

Mannen zondag, 2, 4e klasse L

20 september 2015 10:30

Davy van de Ven – Daan van der Wielen (Bram van Mil/72), Adriaan van der Doelen (Per van Niftrik/66), Harm Roefs, Bart Langenhuizen – Royd van Menzel (Ferens Bongers/46), Ivar Roefs, Rick Dekkers, Luuk Vermeltfoort (Bart van der Wielen/46) – Cor Lunenburg, Rick van de Ven

In de uitwedstrijd tegen koploper Vorstenbossche Boys 3 hebben we met 0-0 gelijkgespeeld. Vorstenbossche Boys 3 had licht het betere van het spel, kreeg ook de grootste kansen, maar door een uitstekende teamprestatie van onze kant en goed defensief werk bleven we ook in de derde wedstrijd van het seizoen ongeslagen.

In de eerste helft werden we zelf enkele keren gevaarlijk door goede aanvallende acties van Cor, Rick van de Ven, Royd en Harm. Vorstenbossche Boys 3 speelde onze verdediging één keer uit, verscheen vrij voor het doel maar Davy voorkwam met een prachtige redding een achterstand. Namens onze tegenstander nam Maikel Versantvoort ons doel vlak voor rust nog één keer onder vuur, zijn vrije trap belandde op de lat.

In de tweede helft voetbalden we vooral in het begin goed en lieten we een aantal kleine kansjes onbenut. Naarmate de wedstrijd vorderde ging Vorstenbossche Boys 3 steeds meer op jacht naar de overwinning, kreeg het de grootste kans twintig minuten voor tijd, maar een schot vanaf de rand van de zestienmeter raakte de buitenkant van de paal. Vlak voor tijd veerde de Loosbroekse bank op toen Bram van dichtbij de winnende goal leek te maken, maar de scheidsrechter had vlak daarvoor gefloten voor buitenspel .