Mannen zondag, 2, 4e klasse L

27 september 2015 12:00

Davy van de Ven – Daan van der Wielen, Adriaan van der Doelen, Floris Bosch, Bart Langenhuizen (Harm Roefs/46) – Per van Niftrik (Luuk Vermeltvoort/77), Ivar Roefs, Ferens Bongers, Bart van der Wielen (Cor Lunenburg/46) – Bram van Mil (Royd van Menzel/46), Rick van de Ven

Scheidsrechter: Gert van Mil

WHV 2 is in zijn vierde competitiewedstrijd tegen zijn eerste nederlaag aangelopen: Heeswijk 3 bleek in Loosbroek met 0-3 te sterk. Heeswijk 3 maakte het verschil in de eerste helft met twee late goals, en besliste vroeg in de tweede helft het duel definitief.

Toine Smulders schoot Heeswijk 3, dat het overgrote deel van de eerste helft het betere van het spel had, na iets meer dan een half uur met een hard diagonaal schot op 0-1. Centrale middenvelder Cas Heerkens leek namens onze blauwwitte buren uit Heeswijk de wedstrijd kort voor rust vroegtijdig te beslissen, toen hij na een klutssituatie voor ons doel de bal van dichtbij eenvoudig binnen kon tikken: 0-2.

Na rust diende snel tegen gescoord te worden om hoop op een goed resultaat levend te houden, maar Heeswijk 3 kwam, opnieuw via Toine Smulders, vijf minuten na de thee al op 0-3. Cor was met een afstandschot nog dicht bij een eretreffer, maar verder gebeurde er in het laatste deel van de wedstrijd, op een gestopte strafschop door Davy genomen door Steven van Dijke na, niets meer.

WHV 2 bedankt Jan Gabriëls voor het maken van de mooie foto's voorafgaande aan de wedstrijd