83'

Mannen zondag, 2, 4e klasse L

4 oktober 2015 12:00

Davy van de Ven – Daan van der Wielen (Bart van Schijndel/46), Adriaan van der Doelen, John Lunenburg, Floris Bosch – Teun Bosch, Ivar Roefs, Martijn van Pinxteren, Ferens Bongers – Cor Lunenburg (Rick van de Ven/78), Bram van Mil (Bart van der Wielen/46)

In de uitwedstrijd tegen Schijndel/De Wit 4 hebben we met 4-3 verloren. Teun was de grote man, toverde drie goals op het scorebord, maar zelfs dat bleek uiteindelijk niet genoeg om een resultaat te halen.

Na vier minuten zag Teun (foto), op een assist van keeper Davy, de keeper van Schijndel/De Wit 4 verkeerd gepositioneerd staan en schoot van ruim buiten het zestienmetergebied de bal om de doelman heen: 0-1. Door goed verdedigend werk van de hele ploeg hielden we de eerste helft ons doel schoon. Cor was na een pass van Teun vlak bij 0-2, maar na de keeper omspeeld te hebben ging de bal ongelukkig naast het doel. Martijn kreeg, na een onfortuinlijk duel op het middenveld, in het laatste gedeelte van de eerste helft onverwachts een directe rode kaart.

Binnen een minuut na de rust maakte Teun op ongelooflijk mooie wijze de 0-2. Teun zag van ruim 25 meter de keeper een beetje voor zijn doel staan, en schoot de bal schitterend in de kruising. De 1-2 viel daarna te snel en werd gemaakt door de broer van onze hoofdtrainer Léon van Wanrooij. In die fase beperkten we ons tot verdedigen en vielen helaas de 2-2 en 3-2. Met een man minder op het veld leek de wedstrijd voor ons gespeeld, maar Cor bediende uit een corner Teun en die liet met het hoofd zijn derde goal van de middag aantekenen. Vlak voor tijd werd de wedstrijd alsnog in het voordeel van Schijndel/De Wit 4 beslist, toen het van elf meter mocht aanleggen en raak schoot.

WHV 2 bedankt John Lunenburg, Martijn van Pinxteren en Bart van Schijndel voor het invallen.