Mannen zondag, 2, 4e klasse L

11 oktober 2015 12:00

Davy van de Ven – Floris Bosch (Daan van der Wielen/46), Per van Niftrik, Adriaan van der Doelen, Bart Langenhuizen – Ferens Bongers, Ivar Roefs (Cor Lunenburg/46), Teun Bosch, Royd van Menzel (Bart van der Wielen/71) – Jeffrey Huyden (Bram van Mil/64), Rick van de Ven

Scheidsrechter: Charles Kézér

De thuiswedstrijd tegen Margriet 4 heeft voor ons geen punten opgeleverd. Na een 0-3 ruststand leken we op weg naar een wonder toen het een kwartier voor tijd 4-3 stond, maar in de slotfase trok Margriet 4 de wedstrijd alsnog naar zich toe: 4-5.

De eerste aanval van Margriet 4 resulteerde al in de 6e minuut in een doelpunt, toen de nummer 9 van Margriet 4 van kortbij koel binnentikte: 0-1. Margriet 4 was in de eerste helft veel beter, en liet aanvankelijk kansen liggen op een grotere voorsprong. Teun was een keer vlakbij een doelpunt, maar hij kon uit een rebound na een schot van Jeffrey net niet binnentikken. In de 36e en 42e minuut vergrootte Margriet 4 terecht de voorsprong: 0-3.

Na de rust was het another cook. Stoomlocomotief Rick (foto) maakte tien minuten na rust 1-3 na een pass van Cor en maakte kort daarna 2-3 na een lange uittrap van Davy. Meteen daarna rondde Cor beheerst af na een heel goede actie van Ferens en stond het zelfs 3-3. Toen in de 73e minuut Rick zijn derde doelpunt van de middag aantekende leken we op weg naar het volgende wereldwonder: 4-3.

Helaas gingen we daarna toch nog ten onder. Ruim tien minuten voor tijd kopte Margriet 4 bij de tweede paal raak na een snoeiharde voorzet van de linkerkant. Cor kreeg daarna een grote kans op de 5-4, maar had pech en zijn poging ging over. Een paar minuten voor tijd kopte Margriet 4 raak uit een vrije trap: 4-5. Een schitterende pot voetbal, hopelijk de volgende keer de punten voor ons!