88'

Mannen zondag, 2, 4e klasse L

18 oktober 2015 13:00

Davy van de Ven – Daan van der Wielen, Per van Niftrik, Adriaan van der Doelen (Floris Bosch/66), Bart Langenhuizen – Ferens Bongers (Jeffrey Huyden/69), Ivar Roefs, Cor Lunenburg, Bart van der Wielen (Rick van de Ven/77) – Teun Bosch, Royd van Menzel

WHV 2 heeft voor de derde wedstrijd op rij de wedstrijd in de laatste minuten verloren. Op het kunstgras bij Udi’19/Beter Bed 6 kwamen we binnen een half uur op een 0-2 voorsprong, leken we in het vervolg van de wedstrijd gevaarloos naar de overwinning te voetballen, maar ging het in de slotfase helemaal mis.

Het spel ging gelijk op in de eerste helft. Halverwege stuurde Bart Langenhuizen van achteruit Teun weg en met een vrij speelveld voor zich zette Teun ons op 0-1 door de bal hard en laag voorbij de keeper te schieten. Vlak daarna was Teun opnieuw ontsnapt aan de defensie van Udi’19/Beter Bed 6, kon zijn tweede maken van de middag, maar zag Ivar (foto) helemaal vrij staan en Ivar schoot van een paar meter binnen: 0-2.

Na de rust was er lange tijd geen vuiltje aan de lucht. Udi’19/Beter Bed 6 voetbalde veel op onze helft, maar creëerde niet één uitgespeelde kans. 20 minuten voor tijd legde de scheidsrechter de bal op de stip voor Udi’19/Beter Bed 6 en de strafschop werd benut: 1-2. Onze tegenstander werd sterker, en maakte zelfs 2-2 toen een hoge bal uit een afgeslagen corner plotseling een meter voor ons doel lag en de aanvaller de bal eenvoudig binnen kon werken. De wedstrijd leek af te stevenen op een gelijkspel, maar 2 minuten voor tijd schoot Udi’19/Beter Bed 6 een vrije trap van 20 meter in de bovenhoek.