Mannen zondag, 2, 4e klasse L

1 november 2015 12:00

Glenn Bosch – Daan van der Wielen, Per van Niftrik, Ivar Roefs, Bart Langenhuizen – Bart van der Wielen (Floris Bosch/46), Adriaan van der Doelen (Cor Lunenburg/59), Rick Dekkers, Twan van der Doelen (Ferens Bongers/46) – Teun Bosch (Royd van Menzel/59), Jeffrey Huyden (Bram van Mil/46)

Scheidsrechter: Gert van Mil

WHV 2 heeft de feestelijke Movembermiddag opgefleurd met een dikke overwinning op Avesteyn 3. Glenn verving Davy in het doel (WHV 1), Rick was weer terug op het middenveld en Twan mocht van hoofdtrainer Léon een helft bij ons spelen. Een vliegende start – al snel stond het 3-0 – zorgde ervoor dat we in het vervolg van de wedstrijd vrijuit naar de overwinning konden voetballen. WHV 1 maakte later op de dag het feest compleet door thuis met 3-1 te winnen van Estria.

Al na een paar minuten brak Twan door op links, gaf perfect voor en Teun kopte de bal schitterend in de kruising: 1-0. Niet lang daarna scoorde Adriaan van dichtbij, na goed voorbereidend werk van Rick en Jeffrey: 2-0. Teun was wederom niet te houden vandaag, gaf even later voor vanaf rechts en Twan schoot met een hard laag schot de 3-0 binnen. Het spel was uitstekend en achterin werd geen kans weggegeven.

Rick maakte aan alle twijfel  aan de overwinning een einde, door meteen na rust met links een steekpass van Teun knap diagonaal binnen te schieten. Avesteyn 3 nam naarmate de wedstrijd vorderde iets meer het initiatief en scoorde laat in de wedstrijd een mooie eretreffer: 4-1. Na iets meer dan 90 minuten floot scheidsrechter Gert van Mil voor het einde. De rest van de middag was het feest in de kantine en konden honderden plaksnorren niet voorkomen dat een aantal van ons zo zat als een aap de kantine verliet.