Rick Dekkers (penalty)

Mannen zondag, 2, 4e klasse L

8 november 2015 10:00

Davy van de Ven – Floris Bosch (Daan van der Wielen/46), Per van Niftrik, Adriaan van der Doelen, Bart Langenhuizen – Luuk Vermeltvoort (Bart van der Wielen/67), Ivar Roefs, Rick Dekkers, Twan van der Doelen (Ferens Bongers/59) – Teun Bosch, Cor Lunenburg

WHV 2 heeft op bezoek bij Blauw Geel’38/JUMBO 4 een onverwachte nederlaag geleden. Blauw Geel’38/JUMBO 4 was nog puntloos voorafgaand aan deze wedstrijd, maar leidde na ruim een uur spelen met 4-0. Daarna kwamen we met twee penalty’s nog terug tot 4-2, maar verder kwam het niet.

De eerste kans van de wedstrijd was voor Teun, die een voorzet van Twan op de binnenkant van de paal kopte. Vlak daarna schoot Blauw Geel’38/JUMBO 4 van grote afstand op de lat. In de eerste helft speelden we slordig, konden we de bal moeilijk in de ploeg houden en was onze tegenstander zeer effectief met de kansen. Het kopte raak uit een voorzet van de linkerkant en was even later attent bij een rebound vlak bij het doel: 2-0. Twan en Cor waren met schoten vlakbij een treffer, maar het bleef tot de rust bij 2-0.

Het kunstgras van het hoofdveld van Blauw Geel’38 JUMBO was ons ook in de tweede helft niet gunstig gezind. Ongelukkig kwamen we op een 3-0 achterstand, toen een corner via de rug van Per in ons eigen doel verdween. Toen het na meer dan een uur ook nog 4-0 werd, was de wedstrijd gespeeld. In het laatste deel van de wedstrijd kregen we nog twee strafschoppen, die werden benut door Rick en Adriaan. Ondanks een slotoffensief in de laatste tien minuten, liepen we tegen een onverwachte nederlaag aan.