Teun Bosch (schot)

Mannen zondag, 2, 4e klasse L

14 februari 2016 12:00

Davy van de Ven – Daan van der Wielen (Ivar Roefs/46), Twan van der Doelen, Niels van der Wielen, Bart Langenhuizen – Ferens Bongers (Teun Bosch/46), Tim Buunen, Martijn van Pinxteren, Royd van Menzel (Harm Roefs/65) – Twan Janssen (Bram van Mil/65), Jan-Willem van Driel (Bart van de Wielen/61)

WHV 2 heeft de competitie hervat met een 5-2 nederlaag bij Heeswijk 3. Op een waterkoude en natte zondagmiddag waren onze Heeswijkse buren, zeker naarmate de wedstrijd vorderde, te sterk.

Willie schoot ons na ruim 5 minuten met een vrije trap van 25 meter op een 0-1 voorsprong. Na een kwartier kwam Heeswijk 3 langszij, toen het van dichtbij raak kopte uit een hoekschop: 1-1. Tim was daarna vlakbij een nieuwe voorsprong, maar hij schoot na een goede actie van Twan Janssen net over het doel van de Heeswijkse doelverdediger. Na een half uur kwam Heeswijk 3 aan de leiding toen het een strafschop binnenschoot: 2-1.

Zeker in het begin van de tweede helft voetbalden we goed en kregen we af en toe halve kansjes om gelijk te komen. Na ruim een uur leek de wedstrijd in ons nadeel beslist te worden, toen de Heeswijkse spits van dichtbij binnentikte uit een voorzet van de linkerkant: 3-1. Heeswijk 3 liep daarna nog uit naar 5-1, Teun deed wat terug in de slotfase: 5-2.

Graag willen we iedereen van WHV 4 hartelijk bedanken voor het meedoen!