... (schot)

Mannen zondag, 2, 4e klasse L

28 februari 2016 12:00

Davy van de Ven – Daan van der Wielen, Per van Niftrik, Adriaan van der Doelen, Harm Roefs – Ferens Bongers, Roy van der Wielen (Twan van der Doelen/46), Cor Lunenburg, Jeffrey Huyden (Royd van Menzel/46) – Teun Bosch, Ramon Kézér (Bram van Mil/69)

WHV 2 heeft thuis met 2-1 gewonnen van het hoog geklasseerde Schijndel/De Wit 4. Na een 1-1 ruststand besliste Adriaan vlak voor tijd de wedstrijd in ons voordeel.

De eerste helft hadden we licht het betere van het spel, maar tot grote kansen leidde het nog niet. Halverwege de eerste helft legde Adriaan aan voor een vrije trap, de bal werd niet goed genoeg gestopt door de Schijndelse doelman en Ramon kopte van dichtbij de 1-0 binnen. Pal voor rust zorgde Schijndel/De Wit 4 met een schitterend afstandschot voor een gelijke ruststand: 1-1.

Vooral in het eerste gedeelte van de tweede helft waren we de betere ploeg en kregen we een aantal kansen om opnieuw op voorsprong te komen, maar ondanks goede inzetten van onder andere Twan bleef het bij 1-1. Door goed verdedigend werk van iedereen werd achterin vrijwel niets weggegeven en dus bleven we hopen op nog een kans in de slotfase van de wedstrijd. Die kwam er, toen Schijndel/De Wit 4 een overtreding beging in het zestienmetergebied en we vanaf de strafschopstip de mogelijkheid kregen op 2-1 te komen. Aanvoerder Adriaan bleef koel en gaf ons met een beheerste penalty de beslissende voorsprong.