6 maart 2016 11:00

Accommodatie

Onbekend

Davy van de Ven – Daan van der Wielen, Per van Niftrik, Adriaan van der Doelen (Harm Roefs/33), Bart Langenhuizen – Bart van der Wielen (Ramon Kézér/61), Ferens Bongers, Rick Dekkers, Twan van der Doelen – Teun Bosch, Bram van Mil (Royd van Menzel/46)

WHV 2 heeft op bezoek bij koploper Margriet 4 een kansloze nederlaag geleden. Margriet 4 was, op het kunstgras van het hoofdveld, met 3-0 veel te sterk.

In de eerste twintig minuten ging de wedstrijd nog gelijk op. Margriet 4 opende de score toen het een afstandschot door Davy gekeerd zag worden, maar de rebound benutte. De ruststand was 1-0, mede door goed verdedigen van onze kant. Vlak voor rust was Margriet 4 dichtbij een volgende treffer, maar het raakte van zestien meter de bovenkant van de lat.

Na rust kon de tweede treffer niet lang uitblijven en deze viel na ongeveer een uur. Een kwartier voor tijd werd de eindstand bepaald op 3-0. Vooral Davy zorgde er met enkele prachtige reddingen voor dat de schade relatief beperkt bleef.

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!