Scheidsrechter

J. Amukwaman

Accommodatie

Onbekend

WHV heeft de eerste nederlaag geleden. Thuis tegen Toxandria werd het na een spannende wedstrijd 1 – 2 in het voordeel van de ploeg uit Rijkevoord. In de eerste helft voetbalde WHV niet best maar ondanks dat kreeg het wel de beste kansen. Helaas voor WHV werden er goede kansen gemist en het was Toxandria die in de 41e minuut de 0 – 1 scoorde. Linksbuiten Twan Dekkers ging er vandoor en die had een panklare voorzet in petto voor Melvin van Lankveld die Bram van der Pas kansloos liet 0 – 1.

Na rust was WHV de betere ploeg en zette Toxandria onder druk en de kansen werden goed voorbereid maar helaas stond het vizier niet op scherp. Uiteindelijk was het Yorick van de Rakt die de terechte gelijkmaker maakte op aangeven van Thomas Bosch. Hierna kon het alle kanten op en het was duidelijk dat de ploeg die scoorde de winnaar zou worden in deze spannende wedstrijd. WHV was er een paar keer dichtbij en ook Toxandria liet zich zien met enkele goede kansen zien. Uiteindelijk was het Toxandria die in de 86e minuut de beslissing forceerde. Twan Dekkers scoorde met een bekeken schuiver de 1 – 2. WHV probeerde het nog wel maar de tijd was tekort om de gelijkmaker te forceren. WHV had op basis van het vertoonde spel in de 2e helft recht op een punt, maar als men niet scoort is het moeilijk om een gelijkmaker te maken.

Aanstaande dinsdag speelt WHV om 20:00 uur een vriendschappelijke thuiswedstrijd tegen 4e klasser RKKSV om vervolgens zondag wederom thuis te spelen tegen SCV'58 dat deze speelronde met 2-4 verloor van Astrantia.

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!