Mannen, 1, 5e klasse G

29 oktober 2017 14:30

Scheidsrechter

J.K. Subadar

In een zeer matige wedstrijd heeft WHV uit bij VIOS'38 geen punten weten te behalen. Na een slechte wedstrijd moesten de mannen van Leon van Wanrooij met een 3 – 1 nederlaag vertrekken uit Beugen.

WHV startte voortvarend toen Teun van Mil diep ging en door Thijs Lunenburg werd bereikt en Van Mil voorzette op Tim Buunen. De aanvoerder bleef rustig in het 16-meter gebied en schoof beheerst de bal rechts van doelman Luc Creemers 0 – 1. Hierna was het gedaan met de bezoekers en VIOS'38 stroopte de mouwen op en zette WHV onder druk. Echter tot veel uitgespeelde kansen kwamen de gastheren niet en WHV leek de wedstrijd onder controle te hebben. In de 28e minuut werd het echter 1 – 1 toen de 18-jarige Camiel Smits bij een corner Ivar Roefs te slim af was en binnen kopte. WHV kwam niet meer aan voetballen toe en VIOS'38 rook zijn kans. Mede geholpen door een warrig fluitende scheidsrechter. In de 38e minuut sloog het noodlot toe toen Per van Niftrik de bal pardoes inleverde bij Guus Jansen en Jaap de Wit de spits neerhaalde met een gele kaart en strafschop tot gevolg. Aanvoerder Dennis Jenniskens zette zich achter de bal en schoot in twee instanties binnen 2 – 1.

Na rust hetzelfde spelbeeld met wederom een doelpunt uit een corner. Dennis Jenniskens kwam voor zijn tegenstander Thomas Bosch en kopte zijn ploeg naar een ruime voorsprong. WHV speelde met afstand de slechtste wedstrijd van het seizoen en was niet bij machte om de wedstrijd te doen kantelen. Het was de ploeg uit Beugen die de beste kansen kregen en zelfs een 2e penalty wist te missen. Keeper Jaap de Wit keerde deze. WHV probeerde het nog wel in het laatste kwartier door achterin één op één te gaan spelen met het doorschuiven van Niels van der Wielen, maar dit resulteerde maar in één echte kans. Van der Wielen schoot op doel en bij de rebound kwam Roel Lunenburg net niet op tijd.

,,De slechtste wedstrijd van het seizoen hebben we al gehad want dit was echt heel matig en slechter dan dit kan volgens mij niet", aldus verliezend trainer Leon van Wanrooy.

Aankomende zondag een thuiswedstrijd tegen koploper Estria, met onder andere oud-profvoetballer Ivo Rossen in de gelederen. Het is te hopen dat men dan met meer inzet en beter voetbal een goed resultaat kan behalen. Vandaag zat er het echter niet in. Volgende week beter.