Mannen, 1, 5e klasse G

5 november 2017 14:30

Scheidsrechter

R. Rutten

WHV heeft koploper Estria goed partij gegeven in de leuke aantrekkelijke wedstrijd. Estria was onder leiding van speler/trainer Ivo Rossen de betere ploeg maar WHV gaf goed partij. In de 15e minuut was het een vrije trap van Estria die via een been van een van de verdedigers van WHV in het doel verdween. 0 – 1. WHV was niet geschokt en men stroopte de mouwen op en liet zien dat het goed kan voetballen. Het kwam ook terecht op 1 – 1 door een mooie vrije trap van Teun van Mil 1 – 1. Hierna ging het spel leuk op en neer met kansen voor beide teams. Iedereen dacht dat de ruststand 1 – 1 zou worden maar weer was het een vrije trap van Estria die via weer een verdediger van WHV in de goal verdween. 1 – 2 . Dit was ook de ruststand. Na rust probeerde WHV de gelijkmaker te scoren maar het was Estria wat de betere ploeg was. WHV werkte keihard en men probeerde de gelijkmaker te scoren maar het lukte niet. Het bleef spannend tot een minuut 7 voor tijd toen Ivo Rossen in de lucht hoger kwam dan Niels van der Wielen en met een bekeken kopbal de wedstrijd besliste 1 – 3 voor Estria. Het verzet van WHV was gebroken en Estria scoorde op de counter de 1- 4. Dit had een hardwerkend WHV niet verdiend. Men liet echter duidelijk zien dat WHV wel degelijk goed kan voetballen en het vertoonde spel is hoopvol voor de toekomst.