UDI'19/Beter Bed 6 (zon)

Mannen zondag, 2, 4e klasse L

13 maart 2016 12:00

Davy van de Ven – Daan van der Wielen, Per van Niftrik, Harm Roefs, Bart Langenhuizen – Royd van Menzel (Bram van Mil/46), Ferens Bongers, Rick Dekkers, Bart van der Wielen (Twan van der Doelen/46) – Teun Bosch (Floris Bosch/53), Ramon Kézér

WHV 2 heeft thuis tegen Udi’19/Beter Bed 6 met 0-0 gelijkgespeeld. Na een wedstrijd zonder veel grote kansen was een gelijkspel de juiste afspiegeling van het veldspel.

Udi’19/Beter Bed 6 had in de eerste helft het meeste balbezit, maar door stug verdedigen van onze kant creëerde het slechts enkele halve kansen. Zelf werden we voorin nauwelijks gevaarlijk, en dus was 0-0 een logische ruststand.

Na rust hadden we in het begin wat mogelijkheden om de score te openen, maar tot echt gevaarlijke pogingen op het doel van onze tegenstander kwam het niet. Udi’19/Beter Bed 6 was in de tweede helft het dichtst bij de overwinning, maar het zag een kopbal knap gestopt worden door Davy en het schoot 10 minuten voor tijd van dichtbij hoog over het doel.