Mannen, 1, 5e klasse G

18 februari 2018 14:30

Scheidsrechter

M.T.E. Vettorazzi

WHV heeft in de wedstrijd tegen de nummer 2 Gassel geen kans gehad om voor een verrassing te zorgen. De corners deden WHV de das om. In de 5e minuut was het al raak toen een hoekschop op de zestien werd gelegd en Ramon van der Venne in de hoek raak schoot. WHV was geschokt en in de 12e minuut was het weer raak. Ivar Roefs werkte een hoekschop in eigen doel. WHV was de weg kwijt en in de 19e minuut was de wedstrijd al beslist 0–3 door Paul Cornelissen en wederom slecht optreden bij een hoekschop. WHV kwam niet in haar spel. Men probeerde het wel maar niets lukte. Yorick van de Rakt was nog dicht bij de aansluitingstreffer, maar zijn poging werd in de korte hoek geparreerd door Gassel doelman Rik van der Loop. In de 44e minuut stond de thuisploeg wederom niet op te letten en kon Cas van Houtum uit een ingooi de 0 – 4 ruststand bepalen.

Na rust geloofde Gassel het wel en WHV kon niet beter vandaag. Het spel golfde op en neer en beide ploegen kregen enkele goede kansen maar de supporters moesten tot de 77e minuut wachten tot er weer gescoord werd. Het was weer Gassel die via invaller Niels Paters scoorde 0 – 5. Direct vanaf de afstrap verspeelde invaller Harm Roefs de bal en maakte Ramon van der Venne 0 – 6. Een wedstrijd voor WHV om heel snel te vergeten…..De kater van carnaval duurde een week te lang.

A.s. donderdag speelt WHV een thuis oefenwedstrijd om 20:00 uur tegen MOSA'14.