Mannen, 1, 5e klasse G

19 april 2018 18:45

Scheidsrechter

J.H.M. van Geffen

Vanwege de vele afgelastingen zijn beide teams elkaar nog niet tegen gekomen in competitieverband en stond er derhalve een donderdagavond wedstrijd op het programma.

De wedstrijd ging in de beginfase gelijk op, maar in de loop van de wedstrijd kwam de thuisploeg toch verrassend op voorsprong. Een inworp op eigen helft werd door de centrale verdediger naar de rechtsvoor geschoten die een panklare voorzet had voor goaltjesdief Hans Adam 1-0.

In de tweede helft kwam WHV goed uit de startblokken en na een onderschepping van Tim Buunen maakte Ramon Kézér de verdiende gelijkmaker 1-1. Niet veel later viel kwam WHV opnieuw op achterstand. Te laconiek opbouwen van Roy van der Wielen zorgde voor de 2-1. WHV probeerde vervolgens de gelijkmaker te forceren maar creëerde nauwelijks kansen. Zo'n kwartier voor tijd pakte Jaap de Wit nog schitterend een bal uit de kruising, maar vlak voor tijd ging de goalie zelf in de fout. Zijn uittrap kwam tegen aanvaller Roy van Lankveld aan en daarvan werd geprofiteerd 3-1.