Scheidsrechter

E. Camdzic

Accommodatie

Onbekend

Na een lange winterstop en slechts één oefenwedstrijd voor beide ploegen werd de competitie weer hervat. Voor de laatste ontmoeting tussen beide teams moeten we terug naar 28 september 2014 toen WHV ruimschoots won met 7-0. Ook deze keer trok de thuisploeg aan het langste eind door met 2-0 te winnen van directe concurrent GVV'57.

De geel-zwarten waren de gehele wedstrijd de bovenliggende partij en lieten bij vlagen goed voetbal zien met dito kansen. De veelvuldig vrijstaande en goed opbouwende linksback Thomas Bosch zorgde voor veel dreiging en ook aan de rechterflank zorgde Ivar Roefs en Roel Lunenburg voor veel problemen bij de gasten. Het geluk was echter niet bij de voorhoede van de Loosbroekenaren want onder andere Yorick van de Rakt raakte de buitenkant van de paal. De trouwe supporters van WHV moesten daarom tot de 38e minuut wachten voordat de handen op elkaar konden. Een strakke corner van Teun van Mil werd snoeihard ingekopt door Thijs Lunenburg 1–0.

Na de rust probeerde de Gravenaren de thuisploeg vast te zetten op eigen helft en in het eerste kwartier na rust ging dat de ploeg van de 30-jarige oud-speler en nu hoofdcoach Ashley Bonnikhorst goed af. WHV had het moeilijk met een aantal corners en vrije trappen, maar goalie Bram van der Pas hield zijn ploeg op de been. Met een goede redding wist hij de 1–0 voorsprong te behouden. Na 20 minuten was het weer WHV wat de overhand kreeg en toen in de 69e minuut topscorer Yorick van de Rakt, op aangeven van Teun van Mil, de 2–0 maakte was de wedstrijd beslist. GVV'57 probeerde het nog wel maar de beste kansen waren voor WHV, maar de keeper van GVV'57 Guus Veekens speelde een uitstekende wedstrijd. Toch leek hij in de 80e minuut geklopt toen Roel Lunenburg er aan de rechterflank van door was en invaller Harold Lunenburg wist te bereiken die vervolgens scoorde. Helaas was de scheidsrechter onder de indruk van het vlagsignaal van de heer Danner en keurde de treffer onterecht af. In de slotfase werd Guus Veekens nog met rood van het veld gestuurd, nadat hij de doorgebroken Yorick van de Rakt had neergelegd.

Trainer Leon van Wanrooy was te spreken over de prestatie van zijn team. ,,Zeker de eerste helft waren we heer en meester en hadden we het duel al kunnen beslissen.”

Aanstaande zondag wederom een thuiswedstrijd tegen De Willy’s, waar in de heenwedstrijd nog met 0-2 werd gewonnen.

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!