Mannen, 1, 5e klasse G

4 februari 2018 14:30

Scheidsrechter

De heer E. van Tol

WHV heeft in een slechte wedstrijd verloren van laagvlieger de Willy’s en verliest daarmee van een directe concurrent in de 2e periode. Vooral in de 1e helft was het slecht.

De bezoekers lieten WHV het spel maken en loerde op de counter. Dat werkte perfect, want de thuisploeg was niet in staat om het spel te maken en de Willy’s pakte perfect de kansen die het kreeg. In de 7e minuut was het Stein Jacops die de 0 – 1 scoorde . Hier bleef het spel van WHV slecht en de Willy’s profiteerde optimaal van de kansen die het kreeg. In de 14e minuut was het wederom Jacops die ditmaal de bal van de voeten van Roy van der Wielen plukte en de 0 – 2 scoorde. WHV was compleet van slag en 1 minuut later was het zelfs 0 – 3 via Jacops, een loepzuivere hattrick. Het was dat Bram van de Pas goed keepte anders was het nog erger geweest in de 1e helft. Gelukkig maakte Teun van Mil in de 41e minuut op aangeven van Thijs Lunenburg de 1 -3.

Na rust probeerde WHV het wel en werd het spel iets beter maar echt overtuigend was het niet van WHV. Er werd wel met veel overgave gestreden maar het geluk was niet aan de zijde van WHV. Er gloorde nog hoop toen Niels van der Wielen in de 69e minuut een voorzet van Thijs Lunenburg binnen kopte 2 – 3. WHV drong aan en was zeer dicht bij de gelijkmaker. Zo werd een vrije trap van Teun van Mil uit de de bovenhoek geplukt, raakte Thijs Lunenburg de kruising en Roel Lunenburg de paal en had men in de slotfase een strafschop moeten krijgen. Gezien het vertoonde spel zat er een gelijkspel in maar helaas verloor WHV met 2 – 3 van de Willy’s.

WHV-trainer Leon van Wanrooy baalde van deze nederlaag. ,,Dit is een enorme domper. In zeer korte tijd laten we de tegenstander drie keer scoren waardoor we de wedstrijd uit handen gaven."

De Willy's-trainer Jeroen Denissen: "We hebben in de eerste helft de basis gelegd voor de overwinning, maar wat hebben we weer een kansen onbenut gelaten de eerste helft."