Mannen, 1, 5e klasse G

12 april 2018 19:30

Scheidsrechter

J.K. Subadar

Afgelopen donderdag stond de inhaalwedstrijd in Rijkevoort op het programma. In de heenwedstrijd verloor WHV in de slotfase met 1-2, maar deze keer trokken de Loosbroekenaren wel aan het langste eind 0-2.

In de beginfase werd het direct duidelijk dat beide ploegen vol inzet en overtuiging speelden en dat resulteerde dan ook in veel duels en strijdlust. De openingstreffer viel na 25 minuten spelen toen rechtsback Jurien van de Rakt de bal verorverde en zijn tweelingbroer Yorick de diepte in stuurde. De pijlsnelle aanvaller ging er vandoor en faalde niet oog in oog met Dave Albers 0-1. Het spel ging hierna op en neer met mogelijkheden aan beide zijden maar met 0-1 werd de rust gehaald.

In de tweede helft leek WHV de score uit te breiden maar een mooie sleepbeweging van Roel Lunenburg en dito schot belandde op de paal. De Loosbroekse supporters moesten tot de absolute slotfase wachten tot de wedstrijd beslist werd. Een scherpe corner van Teun van Mil werd door spits Thijs Lunenburg diagonaal binnen gekopt: 0-2.

Voor WHV-trainer Leon van Wanrooy was het een mooie avond. ,,We hebben verdiend gewonnen en zeker in de tweede helft speelden we na enkele omzettingen erg goed.”

Voor foto's verwijzen wij naar de website van Toxandria.