Mannen, 1, 5e klasse G

29 april 2018 14:30

Scheidsrechter

G.E.H. van Oorschot

In de heenwedstrijd wisten de Loosbroekenaren nog moeizaam met 0-1 te winnen door een treffer van Ramon Kézér, maar deze keer trok de jonge garde van Martin Kaus aan het langste eind 1-2.

In een vooral in de eerste helft matige wedstrijd heeft de thuisploeg met 1–2 verloren van de ploeg van de aanstaande WHV-trainer Martin Kaus. WHV had veruit het meeste balbezit en kreeg vele corners, maar moest daarentegen ook alert zijn op het countervoetbal van de gasten. In de 34e minuut was het Sint Hubert wat de score opende. De spits kreeg de bal aangespeeld en hij wist de bal achter Bram van der Pas te deponeren. WHV was geschokt en was even de weg kwijt. Sint Hubert rook zijn kans en in de 39e minuut profiteerde Jan van Alphen van een fout achterin bij WHV 0–2.

Na rust kwam WHV gemotiveerd uit de kleedkamer en in de 47e minuut scoorde Yorick vd Rakt de aansluitingstreffer 1–2. Hierna was het WHV dat Sint Hubert vast zette op eigen helft en men kreeg ook wel enkele goede kansen maar Teun van Mil, Thijs en Roel Lunenburg hadden het vizier niet op scherp staan en de goal wilde maar niet vallen. Sint Hubert loerde op de counter en kwam er gevaarlijk uit af en toe gevaarlijk uit, maar de achterhoede van WHV stond zijn mannetje. WHV gooide alles naar voren maar het mocht niet baten. Een hardwerkend WHV kwam net iets te kort. Volgende week speelt WHV weer thuis. Hopelijk zit het WHV dan wel mee.

Volgens trainer Leon van Wanrooy zat er voor zijn team meer in. ,,We waren de bovenliggende partij maar liepen twee keer in het mes door vlijmscherpe counters van St. Hubert.”