20 maart 2016 12:00

Accommodatie

Onbekend

Davy van de Ven – Daan van der Wielen, Per van Niftrik, Harm Roefs, Bart Langenhuizen (Cor Lunenburg/66) – Bram van Mil (Floris Bosch/73), Ivar Roefs, John Lunenburg, Bart van der Wielen (Ferens Bongers/46) – Twan Janssen, Ramon Kézér

WHV 2 heeft voor de tweede week op een rij gelijkgespeeld. In een gelijk opgaande uitwedstrijd tegen Avesteyn 3 stond na 90 minuten een terechte 2-2 op het scorebord.

Avesteyn 3 begon zeer goed aan de wedstrijd en scoorde al na zeven minuten de 1-0 met een schot van ongeveer 20 meter. Naarmate de wedstrijd vorderde kwamen we steeds meer aan voetballen toe en dat resulteerde na 33 minuten in de 1-1: Bram van Mil luisterde een goede wedstrijd op met een assist door Twan Janssen in de diepte weg te sturen en na twee pogingen zorgde Twan voor de gelijke stand. Davy van de Ven redde vervolgens schitterend op een inzet van dichtbij, aan de andere kant was Bart van der Wielen na een mooie aanval vlakbij de 1-2, maar hij zag zijn schot gestopt worden door de Dintherse doelman.

Na de rust waren we vooral in het begin veel beter dan Avesteyn 3, maar we vergaten het overwicht om te zetten in een voorsprong. Het overwicht ebde weg, waarna het spel in de rest van de wedstrijd op en neer golfde. Diep in de tweede helft kwam Avesteyn 3 op een 2-1 voorsprong, toen het vanaf de rand van het zestienmetergebied de bal laag in de hoek schoot. In het vervolg gingen we op jacht naar de 2-2. Na wat kleine kansjes was het uiteindelijk Cor Lunenburg die ons vlak voor tijd een gelijkspel bezorgde, door een vrije trap van 25 meter binnen te schieten.

WHV 2 bedankt Twan Janssen en John Lunenburg hartelijk voor het meedoen!

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!