Bart Cruijsen
87'

Mannen, 1, 5e klasse G

11 maart 2018 14:30

Furieus startte koploper Estria aan het duel tegen laagvlieger WHV. Binnen 18 minuten stond er al een 2-0 tussenstand op het scorebord. Eerst was het Roy Hurkens die in de 6e minuut van afstand schoot en de bal via 2 verdedigers van WHV in het eigen doel verdween. In de 18e minuut knalde rechterspits Jeroen Peters raak na een knappe individuele actie. WHV speelde hierna echter prima en kreeg ook verschillende mogelijkheden via Roel en Thijs Lunenburg en Ivar Roefs maar dit leidde niet tot de aansluitingstreffer. De supporters uit Loosbroek moesten tot de 38e minuut wachten tot het doelpunt viel. Roel Lunenburg verstuurde een dieptepass die door Yorick van de Rakt op waarde werd geschat en hij verschalkte doelman Pascal ten Haaf 1-2. Het was pas het 5e tegendoelpunt dit seizoen van de koploper.

Na de pauze ging de wedstrijd gelijkop zonder kansen aan beide kanten en viel de wedstrijd 3 minuten voor tijd definitief in het slot. Uit een hoekschop van Roel van de Bogaard wist centrale verdediger Rens van Dongen het kopduel van Ivar Roefs te winnen en kopte de bal richting het doel, waarna invaller Bart Cruijsen kon binnenwerken 3-1.

Ondanks de nederlaag was WHV-trainer Leon van Wanrooy tevreden. ,,We speelden zeker voor rust mooi voetbal en waren niks minder dan de koploper alleen ontbrak het ons aan geluk .”

Indien de weergoden ons gunstig gestemd zijn speelt WHV aanstaande zondag een thuiswedstrijd tegen VIOS'38 uit Beugen.