Mannen, 1, 5e klasse G

15 april 2018 14:30

Scheidsrechter

Y. Talas

Zondag stond de return in GVV'57 op het programma. In de heenwedstrijd wist WHV deze nog eenvoudig met 2-0 te winnen, maar in Grave eindigde de wedstrijd in een gelijkspel 1-1.

In een zeer matige wedstrijd op een dito veld heeft WHV verzuimd van de thuisploeg te winnen. In de eerste 20 minuten waren de bezoekers de betere ploeg met enkele goede kansen voor Yorick van de Rakt en Thijs en Roel Lunenburg maar de supporters van WHV moesten tot de 20e minuut wachten op de openingstreffer. Een uitstekende aanval over links van Yorick van de Rakt werd door Thijs Lunenburg knap voor het doel terug gekopt op broer Roel en die wist de verdiende 0-1 op het scorebord te brengen. Na dit doelpunt werd nog een keer de lat geraakt door Van de Rakt, maar het heilige vuur verdween bij WHV en GVV'57 kwam met veel inzet beter in de wedstrijd zonder echt gevaarlijk te worden. In de 40e minuut werd het toch 1–1. Een verre uittrap van de uitstekende doelman Guus Veekens ging over centrale verdediger Roy van der Wielen en werd door de rappe aanvaller Pepijn van Delden binnen geschoten. Met deze stand werd de rust bereikt.

Na rust werd het niet veel beter bij WHV, geen enkele bal kwam goed aan en het was de ploeg van Ashley Bonnikhorst die dicht bij de 2–1 was, maar de bal verdween via de vingertoppen van Bram van der Pas tegen de paal. WHV kon hier niet veel tegenover zetten. In het laatste kwartier kregen beide ploegen nog enkele goede kansen maar de beste kans was voor Roel Lunenburg die alleen op de keeper af ging, maar helaas wist hij niet te scoren. Hierdoor eindigde de wedstrijd in 1 -1 met een zeer matig voetballend WHV. Aanstaande donderdag gaat WHV op bezoek bij Odiliapeel om 18.45 uur. Hopelijk is dan het veld en het vertoonde spel beter als vandaag.