60'
Ward Somers

Mannen, 1, 5e klasse G

22 april 2018 14:30

Op 26 september 2010 speelde WHV in de 6e klasse F voor het laatst een thuiswedstrijd tegen VCO. Destijds werd er met 7-0 gewonnen door doelpunten van Nick van der Heijden (3), Harold Lunenburg (2), Johan van der Doelen en Denny Langenhuijsen. Deze keer werd er door de Loosbroekenaren ook eenvoudig gewonnen met 8-0.

Op een zonovergoten sportpark de Hoef heeft de thuisploeg zich goed hersteld van de nederlaag van afgelopen donderdag tegen Odiliapeel. In de thuiswedstrijd tegen de ploeg van Ties van der Zwaan was WHV heer en meester. Het duurde niet lang voordat WHV het doel gevonden had. In de 3e minuut was het Yorick van de Rakt die een fout van VCO afstrafte 1–0. Een paar minuten later was het Roel Lunenburg die de 2–0 scoorde. VCO kon daar niets tegenover stellen en in de 15e minuut was het Yorick van de Rakt die de 3–0 scoorde. De mooiste goal in de eerste helft kwam op naam van Roel Lunenburg. Hij nam in de 27e minuut de bal aan in het 16 meter gebied en schoot de bal diagonaal strak in de rechterbovenhoek. WHV drukte door en Martijn Driessen schoot een penalty keurig in 5–0. Het was nog niet genoeg want Thomas Bosch scoorde de ruststand 6–0 met een bekeken schot.

Na rust ging WHV gewoon door en in de 46e minuut was het een eigen goal van VCO die de 7–0 betekende. Arm VCO kon niets hier tegenoverstellen en Yorick van de Rakt scoorde in de 54e minuut de 8–0. Hierna verslapte het bij WHV mede door het weer. Enkele goede kansen van WHV werden gered door de keeper van VCO en een kopbal van Niels van der Wielen ging tegen de paal. Een leuke wedstrijd voor WHV met een dito resultaat.

Komende zondag speelt WHV weer thuis tegen Sint Hubert en toekomstige trainer Martin Kaus. Het is te hopen dat ze de lijn van deze week doorzetten.